به گزارش همشهری آنلاین، انتصاب مرتضوی برای ریاست سازمان تأمین اجتماعی در سال ۹۱ حاشیههای بسیاری را برای اهالی مجلس و دولت به وجود آورد. انتصابی که وزیر کار را دیروز تا یک قدمی استیضاح آورد و اما این استیضاح به دلیل قول شرف مرتضوی مبنی بر اینکه حکمیت توکلی را میپذیرد و از سمت خود استعفا میدهد منتفی شد.
اما داستان ریاست مرتضوی بر سازمان تأمین اجتماعی به انصراف مجلس از استیضاح وزیر کار و قول شرف مرتضوی برای استعفا ختم نشد و «محمدرضا میرتاج الدینی» معاون پارلمانی رئیس جمهور- دیروز - از متعهد نبودن دولت برای پذیرش استعفای مرتضوی خبر داد و از سوی دیگر جوانفکر نیز - امروز- باقی ماندن مرتضوی در سازمان تأمین اجتماعی را یک درس پندآموز برای کسانی دانست که خود را فراتز از قانون میپندارند.
علی جوانفکر در یادداشت خود در سایت شبکه ایران، بازگشت آقای شیخالاسلامی به محل کارش در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ادامه کار آقای سعید مرتضوی در سمت ریاست صندوق تأمیناجتماعی، یک درس پندآموز برای کسانی است که خود را فراتر از قانون میپندارند معرفی کرد.
مهمترین محورهای این یادداشت به این شرح است:
- احمدینژاد پس از چند روز کار طاقتفرسا، از هرمزگان به تهران بازگشته و به تجربه نیز دریافته است که هیچیک از مدعیان و راحتطلبان به او خداقوت نخواهند گفت.
- در این سو، مدعیان زیادهخواهی وجود دارند که صندلیهای سبز بهارستان، آنها را برای اجرای ترفندی تازه علیه رئیسجمهور و دولتمردانش شارژ میکند. عدهای به حکمیت نشستهاند و سرگرم جد و جهدی ویرانگرند تا یکی از همکاران پرتلاش رئیس جمهور را از مسند وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به زیر بکشند.
- در این سو، برخی مجلسیها روز یکشنبه گردهم آمدند تا به بهانه یک انتصاب قانونی، وزیر آقای احمدینژاد را در صحن علنی استیضاح کنند.
- این در حالی است که رئیس جمهور با گامهایی استوار و مصمم پا به درون ساختمان بهارستان میگذارد تا از وزیر کارآمد خود دفاع کند. یکی را میفرستند تا راه را بر او ببندد و از آمدنش به صحن مجلس جلوگیری کند. به او میگویند که جمعی از نمایندگان امضای خود را پس گرفتهاند و طرح استیضاح منتفی است. پاسخ میدهد که بنده آماده دفاع از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستم و بر سر موضوع استیضاح نیز هیچ تعهدی در کار نیست.
- پاسخهای رئیس جمهور به سؤالات برخی از نمایندگان مجلس در واپسین روزهای سال ۹۰، برای همیشه در یادها باقی خواهد ماند. سخنان روشنگرانه دکتر احمدینژاد در اولین روزهای کاری مجلس در سال ۹۱، میتوانست با هزینههای قابل توجهی برای استیضاح کنندگان همراه باشد اما به نظر میرسد که آنها با منتفی کردن اصل استیضاح، پرداخت هزینه کمتر را ترجیح دادهاند.
- بازگشت آقای شیخالاسلامی به محل کارش در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ادامه کار آقای سعید مرتضوی در سمت ریاست صندوق تأمیناجتماعی، یک درس پندآموز برای کسانی است که خود را فراتر از قانون میپندارند. زمان اندکی باقی است تا از رهگذر بازیهای پرسرو صدایی مانند حکمیت، بتوان کرسیهای سبز بهارستان را برای چهارسال دیگر تصاحب کرد.
- رئیس جمهور، رنج سفرهای پی در پی را به جان میخرد تا اجتماعات گسترده مردم پرشور، باایمان و حاضر در صحنه را در جای جای این سرزمین، به رخ قدارهبندهای غربی بکشد. او هیچگاه از خستگی زبان به شکوه نگشوده و همواره با بیان صمیمانه خود، خستگی را از تنها و پاهای مردمی که ساعتها برای دیدار با او به انتظار میایستند، میزداید. اگر دلش به نور حق روشن نبود و به خدای بزرگ اعتماد نداشت، سفرهای استانیاش دیرپا نمیشد و از ادامه راه بازمی ماند. اما او جز با خدا معامله نکرده است.